Για πιο απαιτητικούς χώρους, όπως είναι ο επαγγελματικός χώρος, η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη συλλογή πλαστικών δαπέδων με άψογη εμφάνιση. Τα δάπεδα αυτά κατασκευάζονται από PCV και προσφέρονται σε ρολά φάρδους 2.0m 4m  
  Κύριο χαρακτηριστικό των δαπέδων αυτών είναι η αντιολισθητικότητα τους. Η  επιφάνειά τους βοηθά στην μείωση της ολίσθησης ακόμα και σε βρεγμένο δάπεδο. Επίσης, με το απορροφητικό υπόστρωμα που διαθέτουν, τα δάπεδα αυτά επιτυγχάνουν την ηχοαπορρόφηση, την μείωση κραδασμών αλλά και το θόρυβο που προκαλείται από το περπάτημα.

 

 

 

 


  
Τα πλαστικά δάπεδα έχουν το πλεονέκτημα της μεγάλης αντοχής σε βαριά χρήση και του χαμηλού κόστους συντήρησής τους. Τα πλαστικά δάπεδα είναι ιδανικά για χώρους όπως γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία καθώς και αποθηκευτικοί χώροι.

 

 

 

 

   

  Πάγιος στόχος της Εταιρείας είναι η συνεχής προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

 

 

 

 

VENETO Linoleum XF (X-treme Finish)

 

Για εσωτερικούς χώρους

 

Το Tarkett ομοιογενές έτοιμο δάπεδο Linoleum XF, προερχόμενο από πρώτες ύλες κατευθείαν από την φύση όπως το Λινέλαιο – Ρετσίνι – Φελλό και Ξύλο με επεξεργασία επιφάνειας X-treme Finish για υψηλές αντοχές. Είναι δάπεδο οικολογικό, ιδανικό για χώρους που υπάρχουν παιδιά και  διατίθεται σε ρολό & πλακάκι σε διάφορα πάχη 2mm, 2,5mm, 3,2mm και με ηχομονωτικές ιδιότητες στα 4mm (acoustic). Εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικής μαγνητικής κόλλας επάνω σε κάθε επιφάνεια με μοναδική απαίτηση να είναι καθαρή και στεγνή ενώ γίνεται αρμοκόλληση των ρόλων με ειδικό κορδόνι για καλύτερη αντιβακτηριακή προστασία. Δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία μετά την τοποθέτηση καθώς είναι έτοιμη η επιφάνεια του με υψηλή αντοχή στην καταπόνηση.

 

Ιδανικό για επαγγελματική χρήση λόγω της υψηλής αντοχής που προσφέρει και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων αλλά και μονόχρωμα.

 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥΣ.